home informatie inschrijven gastenboek foto's

Informatie

Heel veel warme lichtjes op de begraafplaatsen

De lichtjesavond op zondag 18 december jl. op de openbare begraafplaatsen te Westerbork (Kerkhoflaan) en Witteveen (Mej. A. Talmaweg) was een sfeervolle gedenkavond dit jaar in een groen decor met meer dan 1300 lichtjes in Westerbork en 500 te Witteveen. De temperaturen waren heel 'goed' voor deze tijd van het jaar en het was windstil waardoor de lichtjes goed bleven branden.

Dit jaar gingen er in Westerbork meer dan 400 en in Witteveen 135 mensen, vergezeld met een fakkel naar het graf van hun dierbaren om daar een lichtje te plaatsen. Ook werd er veel gebruik gemaakt van de 'stiltetafel' om daar een lichtje te branden voor een dierbare die elders begraven/gecremeerd is. Nadien was er of buiten bij een kraam in Witteveen of binnen in Uitvaartcentrum 'De Kim' te Westerbork gelegenheid om een kopje koffie of warme chocolademelk te drinken en kon men nog even napraten. Hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt.

Mede door de inzet van de vele vrijwilligers en de bijdrage van Rabobank Westerbork, Belangenvereniging dorp Westerbork, Dorpsbelangen Witteveen en Stichting Uitvaartcentrum 'De Kim', kunnen we terug zien op een 'warme' lichtjesavond die in deze donkere dagen troost biedt aan een ieder.

Categorieën

Algemeen

Contributie

Aankoop graf/urnennis

Aanvullende voorziening

Uitvaartcentrum "De Kim"

Speciale wensen

Lidmaatschap

Contactgegevens

Lichtjesavond (2016)

Terug

© 2007 Uitvaartvereniging Westerbork e.o. - Ontwerp door webbrands