home informatie inschrijven gastenboek foto's

Informatie

Een zee van lichtjes op de begraafplaatsen

De lichtjesavond op zondag 17 december jl. op de openbare begraafplaatsen te Westerbork en Witteveen was wederom een sfeervolle gedenkavond met meer dan 1600 lichtjes in Westerbork en 600 te Witteveen die branden onder zeer gunstige weersomstandigheden.

Er gingen in Westerbork meer dan 400 en in Witteveen 125 mensen, vergezeld met een fakkel naar het graf van hun dierbaren om daar een 'eigen' lichtje te plaatsen. Ook werd er veel gebruik gemaakt van de 'stiltetafel' om daar een kaarsje aan te steken voor een dierbare die elders begraven/gecremeerd is. Nadien was er in Uitvaartcentrum "De Kim" gelegenheid om een kopje koffie of warme chocolademelk te drinken waarbij geluisterd kon worden naar mooie achtergrondmuziek gespeeld op de piano. In Witteveen was er buiten bij een kraam gelegenheid om warme chocolademelk te drinken.

Mede door de inzet van de vele vrijwilligers en de bijdrage van Rabobank Borger-Westerbork-Klenckeland, Belangenvereniging dorp Westerbork, Dorpsbelangen Witteveen en Stichting Uitvaartcentrum "De Kim", kunnen we terug zien op een "warme" lichtjesavond die in deze donkere dagen troost biedt aan velen.Categorieën

Algemeen

Contributie

Aankoop graf/urnennis

Bijverzekeren

Uitvaartcentrum "De Kim"

Speciale wensen

Lidmaatschap

Contactgegevens

Lichtjesavond (2017)

Terug

© 2007 Uitvaartvereniging Westerbork e.o. - Ontwerp door webbrands